Info en Contact

bestuur

lidgelden

Aangesloten leden zijn verzekerd via de Vlaamse Schaakfederatie voor activiteiten die gebonden zijn aan het deelnemen aan officiële competities.

Lidgelden:

coördinaten

Het clubkampioenschap gaat door in het zaaltje boven Brasserie "Den Arend" op het Polenplein 1, 8800 Roeselare.

Het seizoen begint begin september - nieuwkomers dienen zich voor oktober te melden aan één van bovenvermelde personen. Of nog beter: eens binnenspringen om de sfeer op te snuiven.

Er wordt op zaterdag gespeeld, de partijen starten om 14.00 u. Het tempo is hetzelfde als gebruikelijk in de nationale interclubs: per persoon 40 zetten voor 2 uur en daarna één uur voor de resterende zetten. Dit laat ons achteraf nog wat tijd over om de partijen aan de bar te bespreken.

Clubleden ontvangen voor hun inschrijvingsgeld het clubtijdschrift (3 à 4 goedgevulde nummers per jaar) en ons gezelschap en kunnen deelnemen aan de interne competitie. Vanaf 2004 omvat het lidgeld ook de inschrijving in de Vlaamse Schaakfederatie (VSF), wat de leden ook toelaat om deel te nemen aan competities buiten de club. Aansluiting bij de VSF heeft ook andere voordelen: men speelt voor een Elo-rating en men ontvangt het tweemaandelijks tijdschrift van de VSF. Een Elo-rating (dit is een getal dat de schaaksterkte weergeeft) is interessant omdat men dan zijn progressie kan volgen.

met de steun van